• Uus!

TÄISTERA RIISIJAHU, GLUTEENIVABA, 500G

3,94 €
Kogus

Gluteenivaba orgaaniline riisijahu.

Registreeritud Saksamaa tsöliaakia seltsis.

Jahvatatud eraldi gluteenivabade jahude osakonnas, et vältida kokkupuudet teiste toiduainetega.

Bio-sertifikaadid: EG-Bio, Demeter, IFS, Bio&Fair

Koostis: 100% orgaaniline täistera riisijahu

Riisi- täisterajahu, gluteenivaba, kontrollitud Saksamaa Tsöliaakiaseltsi poolt.

 

KIIRE RIISIPUDING

Koostisained: 500ml piima või 350ml sojapiima, 50g riisijahu, natuke soola, natuke vaniljet, võid, kaneeli ja suhkrut.

Maitsesta riisijahu soola ja vaniljega, sega poole osa piimaga nii et ei tekiks klimpe. Kuumuta järelejäänud piim koos veega keemiseni, lisa sinna riisijahu-piimasegu. Keeda koguaeg segades kuni pudru mullitama hakkab. Serveeri sulatatud või, kaneeli ja suhkruga. Sobib ka moosiga või marjadega. 2 inimesele.

ÕUNA-RIISI MUFFINID

Koostisained: 250g riisi-täistera jahu, 60 g pähklijahu, 2tl küpsetuspulbrit, 2 muna, ½ tl kaneeli, natuke soola, 115g agaavisiirupit või 115g suhkrut, 180g Bauckhog õunamoosi, 2 sl päevalilleõli, 50ml riisipiima, 75g rosinaid, natuke jahvatatud vaniljet

Sega omavahel riisijahu, pähklijahu, küpsetuspulber ja rosinad. Teised koostisained segada omavahel ja lisada vähehaaval jahusegu. Täita 12 muffinivormi, küpsetada 200 kraadises eelsoojendatud ahjus ca 20 minutit (gaasiahi kuumus 3 või 4, pöördõhuga ahi 180 kraadi). Kui soovid veel mahlasemaid muffineid, lisa taignale üks väikesteks tükkideks lõigatud õun.

Lisainfo

Suurus
500g

Uue kasutaja registreerimine

Registreeritud kasutaja?
Logi sisse või taasta salasõna