• Uus!

My.Yo jogurti valmistamise anum

29,95 €

EI VAJA ELEKTRIT (mõõdud u. 21 x 21 cm) BPA vaba.

Ei vaja elektrit, säästab energiat ja on lihtne kasutada!

Jogurti valmistamise anum täidetakse keeva veega – see annab kogu vajamineva energia.

1-liitrine mahuti säästab väikestesse purkidesse ümbervalamise vaeva

Jogurti valmistamise anumaga saate isegi sööki soojas või jahedas hoida

Sisemist konteinerit võib pesta nõudepesumasinas ja see mahub hästi ka külmikusse

Kasutamiseks kodus või väljas (telkimisel, hotellis, laevas)

Kogus

Tõeliselt lihtne: värske jogurt vaid 4 sammuga

1. Segage sisemahutis toatemperatuuril kokku 1 kotike ensüüme My.Yo (või umbes 100 ml värsket jogurtit eelmisest valmistuskorrast) ja 1 liiter piima (sobivad ka taimsed piimad).

2. Sulgege sisemine konteiner kaanga.

3. Valage 3/4 liitrit keevat vett jogurti valmistamise anumasse, lisage sisemine mahuti ja sulgege kaas.

4. Pärast 12-14 tundi on jogurt valmis ja see tuleks asetada külmkappi.

My.Yo: maitsev ja kerge valmistada.

„Just nii nagu mulle meeldib!“

My.Yo abil saab igaüks ise valmistada just endale sobiva mahekvaliteediga jogurti.

Inimestele, kellele meeldib jogurt, on raske igapäevaselt tekkivaid plastjäätmeid vältida. Nüüd saate keskkonda silmas pidades oma jogurti ise valmistada - meie My.Yo. toodetega!

Valminud jogurti naturaalsus on meie jaoks eriti oluline. Sellepärast on kõik meilt saadavad ensüümid geneetilise muundamise vabad ning ei sisalda kunstlikke lisaaineid. Kas sa tead täpselt, mis on poejogurti sees?

Kõik koostisosad, välja arvatud bakteri- ja pärmitüved, on puhtalt taimepõhised.

Meie jogurti valmistamise anum ei vaja elektrit, on BPA vaba ja koos meie jogurti ensüümidega on see olnud turul edukalt saadaval juba üle 15 aasta. Kuna üha enam kliente soovivad oma jogurtit jätkusuutlikult toota ja kontrollida selles sisalduvaid lisaaineid, jätkame oma tootevaliku pidevat arendamist.

Kasulikke näpunäiteid edu saavutamiseks:

Üldine:

Jogurti valmistamise anumasse valage alati keev vesi.

Piim ei tohi olla külm; toatemperatuur (20°) on ideaalne.

Segage jogurtipulber esmalt umbes 100 ml piimaga ja seejärel lisage allesjäänud piim ja segage hoolikalt.

Kui jogurt pole 12 tunni möödudes settinud, siis täitke sisemine anum uuesti keeva veega ja korrake toimingut.

Jälgige 12–14 tunnist valmimisaega.

Hoolitsege alati rangelt hügieeninõuete eest. Kui jogurt ei ole õige konsistentsiga, viitab see saastumisele. Limane jogurt on tavaliselt söödav, kuid igal juhul on see ebameeldiva maitsega. Harilikult viitab see väikesele saastumisele soovimatute bakterite või mikroorganismidega. Soovitame sellisel juhul piim enne segamist kergelt läbi keeta ja seda mitte kasutada kuumana vaid ikkagi toatemperatuuril.

Kuidas reguleerida jogurti konsistentsi.

Mida kõrgem on piima rasvasisaldus, seda kreemjam ja paksem on jogurt. Seetõttu eelistage täispiima.

Kui täispiim ei tööta piisavalt, siis lisage piimale 3-4 spl piimapulbrit.

Kasutage umbes 900 ml piima.

Kui kasutate toorpiima

Toorpiim on vaja eelnevalt läbi keeta ja jahutada enne kasutamist toatemperatuurini.

Valmistamine madala rasvasisaldusega piimadest

Tulemuseks on vedelam jogurt ehk jogurtijook.

Kui jogurt on pärast valmimist siiski veel liiga vedel, siis segage seda lihtsalt vispli või kahvliga ja asetage mitmeks tunniks külmkappi. Pärast seda peaks see olema tunduvalt paksem.

Kuidas kasvatada valmis tootest uus toode?

Segage umbes 100-150ml valmis jogurtit 1 liitri piimaga. Seda tehes veenduge, et jogurt või piim pole liiga külm.

Pange 3/4 liitrit keevat vett jogurtimasinasse ja lisage piima-jogurti segu sisemisse mahutisse.

Sulgege kaas ja laske 12–14 tundi valmida.

Seda protseduuri saab korrata kuni 4 korda. Järgige rangeid hügieenitavasid, et võõrad bakterid ei saaks tootes kasvada.

Uue kasutaja registreerimine

Registreeritud kasutaja?
Logi sisse või taasta salasõna