Kikerhernejahu 350g Govinda

3,85 €
Kogus

Gluteenivaba. väärtuslikke valke ja aminohappeid sisaldav kikerhernejahu sobib hästi küpsetamiseks või praadimiseks sobiva taigna tegemiseks. Eriti väärtuslik taimetoitlastele.

Kikerhernemaiustused: 400 g võid, 275 g jahvatatud kikerhernejagu, 275 ml piima, 275 ml vett, 250 g peensuhkrut, 25 g tükeldatud india pähkleid.

Sulata või ja puista sisse kikerhernejahu. Kuumuta madalal temperatuuril pidevalt segades ca 15 min. Tõsta pott tulelt. Keeda piim, vesi ja suhkur eraldi potis, kuni moodustub kleepuv siirup. Lisa siirupile india pähklid, kalla siirup samal ajal segades kikerhernejahu sekka. Keeda väga madalal temperatuuril, kuni segu muutub paksuks. Lase jahtuda. Kalla jahtunud taigen nelinurksele alusele ja lase tahkuda. Lõika tükkideks ja serveeri.

Gluteenivaba

Nutrition facts per 100 g
condensing 1288 kJ / 305 kcal 
fat 5.9 g
hereof: saturated fatty acids 1.1 g
carbohydrates 44.3 g
of which sugars 5.2 g
roughage 15.5 g
protein 18.6 g
Salt# <0.1 g

# refers to naturally occurring sodium

DE-ÖKO-001

Govinda

Lisainfo

Suurus
350g

Uue kasutaja registreerimine

Registreeritud kasutaja?
Logi sisse või taasta salasõna