• ALE

BIO JOJOBA ÕLI NÄOLE, KEHALE, KÜÜNTELE – JA JUUSTELE 100ml.

14,95 €
12,71 € SOODUS 15%

(127,10 € L)

BIO JOJOBA ÕLI NÄOLE, KEHALE, KÜÜNTELE – JA JUUSTELE 100ml

Kogus

BIO JOJOBA ÕLI NÄOLE, KEHALE, KÜÜNTELE – JA JUUSTELE

 Jojobaõli immendub väga kiiresti läbi naha ja teeb kuiva, tundliku nahaga lausa imesid.

JUUKSED. Jojoba õli on murdmas end ka juustehoolduse areenile. Seda kasutatakse juba praegu osana enamuses juuksehooldusvahendites ja shampoonides. Jojoba õli lisab elu väsinud juustele, ning toob esile sära ja pehmuse. Jojoba hoiab juuksed terved päikese, merevee ja kloori kahjustavate mõjude eest. Kõige lihtsamalt saad seda teha valades tilga jojoba õli peopesale, hõõrudes õli pihus laiali ja lisades õli juustesse lastes käega läbi niiskete juuste. Õli annab juustele sära ja toidab neid. Katkiste juusteotsade toitmist ja turgutamist on kasulik teha enne föönitamist. Selleks masseeri juukseotsi õliste kätega. Niisutava juuksehoolduse tõhusamaks muutmiseks võiks lisada oma shampoonile 2 teelusikat Jojoba õli.

NÄGU JA KEHA. Jojoba õli võib kanda nii kehale kui ka näole. Paremaks imendumiseks masseeri õli nahal peale dushi või vannis käimist. Peale õli kasutamist oota hetkeks, et õli imenduks täielikult, nii ei määri sa rõivaid. Jojoba õli on abistav vahend aknega võitlemisel kuna jojoba õli struktuur sarnaneb loomuliku rasuga, mis võib trikitada nahka tootma vähem rasu. Kasutada näopuhastusel vatipadjaga. Lisaks aitavad jojoba õli antimikroobsed omadused nahka kaitsta kahjulike bakterite eest. Jojoba õli on ka rahustav nahahaigustele nagu rosaatsea ja seborroiline dermatiit ja sobib väga tundlikule nahale. Aidates tugevdada epidermist ehk naha välimist kihti ja säilitada naha PH tasakaalu.

KÜÜNED. Lisa tilk Jojoba õli küünele ja seda ümbritsevale nahale, masseeri kuni õli imendub. Küünte murdumine ja lõhenemine viitab niiskuse puudumisele ja ka vananemisele. Jojoba õli on ideaalne looduslik abivahend küünehoolduses.

Puhas looduslik toode, soovitame säilitada pimedamas kohas, otsese päikese eest. Jojoba õli on õrna lõhnaga ja kuldne. Jojoba õli ei ole kindlasti ravim. Jojoba õli on tegelikult vedel vaha, tema kvaliteeti saab mõõta kui pudel asetada külma. Juhul kui õli külmas ei muutu tahkeks, siis tähendab see seda, et antud õli on segatud teiste odavamate õlidega või on õli rafineeritud ja kvaliteet on küsitav. Rafineeritud jojobaõli on täiesti lõhnatu ja värvitu.

Vastavalt soovitud tulemuste tõhustamiseks võib segada erinevate eeterlike õlidega (kummel, roos jne.)

 

Päritolu: Peruu ja Aregntiina.

Sisaldab: Sommondsia chinensis 100%

Protsess: esimene külmpress.



 

Lisainfo

Suurus
100 ml

Uue kasutaja registreerimine

Registreeritud kasutaja?
Logi sisse või taasta salasõna